Волинянин більше 5 років розшукує свого сина

Волинянин більше 5 років розшукує свого сина
Фото ілюстративне

На Волині рідні 5 років шукають Сергія Живила із села Риковичі Іваничівського району. Хлопець вийшов з дому 14-го лютого 2014-го року і після цього його не бачили.

Про зникнення хлопця 1995-го року народження інтернет-видання «БУГ» повідомив його батько Анатолій.

Мати Сергія померла, коли діти були малі. Тато у день, коли хлопець востаннє з’явився вдома, перебував на лікуванні в Луцьку.

Сергій закінчив економічний факультет Нововолинського електромеханічного коледжу, мав непогані успіхи у навчанні, потім працював у супермаркеті «Рідний Край».

«14-го лютого син приїхав додому, взяв гроші (3 тисячі гривень) і як поїхав, так і зник. Його бачили у Володимирі-Волинському.

Приблизно 2 тижні тому в Риковичівську сільську раду подзвонили з Володимир-Волинського відділення поліції і сказали забрати Сергія паспорт.

У поліції ніхто не знає, як той паспорт опинився в них. Сказали, що прибирали за сейфом і знайшли. Кажуть, що слідчий, який працював в кабінеті і мав би знати, як опинився паспорт у відділку, пішов на пенсію.

В поліції говорять, що сина немає в базі правопорушників, тобто до скооєння злочинів він не причетний», – каже Анатолій Живило.

Відомо також, що Сергія не раз бачили в закладах з ігровими автоматами у Нововолинську.

Інформацію про можливе місце перебування хлопця рідні просять повідомляти за номером телефону: 380967389355


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Не ділити сміття на своє і чуже: на Волині школярі взялися прибирати ліс. ФОТО
Наступна новина П'ятнадцятирічна волинянка потребує термінової трансплантації кісткового мозку. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини