Волинянин отримав 3 роки за організацію виробництва фальсифікату

Волинянин отримав 3 роки за організацію виробництва фальсифікату

Жителя Луцька у судовому порядку визнано винним в організації виготовлення алкогольних напоїв з підробленими марками акцизного податку, шляхом відкриттям підпільного цеху.

Так, свій незаконний бізнес із виготовлення сурогатної горілки  лучанин організував в одному з гаражних кооперативів обласного центру, не маючи на це відповідних дозволів.

Співробітниками підрозділів податкової міліції Волині поставлено крапку на злочинній діяльності підприємливого громадянина.

Відтак, згідно з рішенням суду, винуватця притягнуто до кримінальної відповідальності у вигляді позбавлення волі строком на 3 роки, з випробувальним терміном тривалістю 2 роки.

Також судом прийнято рішення  про знищення предметів вчинення злочину та незаконно виготовленої продукції, яка не відповідала вимогам чинного державного стандарту.

Наголошуємо, що  триває проведення операції «Акциз – 2018», метою якої є припинення незаконного виробництва та розповсюдження підакцизної продукції.

Чоловікові винесли покарання згідно з ч.1 ст.199 та ч.2  ст.204 КК України.

А тому ГУ ДФС у Волинській області звертається до усіх небайдужих громадян з проханням негайно повідомляти про виявлені факти незаконного виготовлення чи реалізації підакцизних товарів на номером: (0332) 777-102.

Фото – ілюстративне


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На березі Світязя зібрали понад сотню мішків зі сміттям. ФОТО
Наступна новина Якою буде погода у Луцьку та області 4 травня
Останні новини
Схожі новини