Волинянин вкрав у військового машину

Волинянин вкрав у військового машину

Волинянин на Рівненщині вкрав у військовослужбовця автомобіль.

Про це повідомили в ГУНП у Рівненській області.

Сталось це вранці 11 вересня. 51-річний житель села Ремель залишив свій транспортний засіб «Volkswagen Passat» на трасі неподалік АЗС у Рівненському районі. Втім, коли орієнтовно о 17:30 повернувся – легковика вже не було.

За допомогою камер відеоспостереження системи «Безпечне місто» за інформаційної підтримки відділу кримінального аналізу поліцейські відстежили розшукуване авто. Спочатку легковик рухався у напрямку Львова, однак згодом його зафіксували на Волині.

Спільними оперативно-розшуковими заходами рівненських та волинських оперативників вдалось встановити місце останньої фіксації автомобіля, що дало змогу звузити район пошуку до межі Нововолинська та навколишніх населених пунктів.

Викрадений легковик у селі Грибовиця Нововолинської тергромади зупинили співробітники групи реагування патрульної поліції, яким було надано орієнтування.

З’ясувалось, що до злочину причетний 32-річний місцевий житель. Він, перебуваючи у Рівненському районі, на автодорозі побачив авто без водія та незаконно ним заволодів. Поліцейським згодом зізнався, що хотів залишити транспортний засіб собі.

Призначені експертизи. Вирішується питання про повідомлення зловмиснику про підозру. За скоєне йому може загрожувати обмеження або позбавлення волі на строк від до років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинянин з «Kalush Orchestra» розповів, чому не йде у військо
Наступна новина З полону віддали тіло лучанина. Завтра буде похорон
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні