Волинянин-рецидивіст сяде на чотири роки за пограбування

Волинянин-рецидивіст сяде на чотири роки за пограбування

25-річний житель Нововолинська, заледве звільнившись умовно-достроково із місць позбавлення волі, знову скоїв злочин. Чоловіку присудили чотири роки позбавлення волі.

Після опівночі 12 серпня 2017 року, скориставшись безпорадним станом громадянина, який, уживши алкоголь, спав надворі, чоловік відкрито викрав у нього мобільний телефон, годинник, складний ніж та рюкзак, спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на суму майже 6 тис. грн, – повідомляє прес-служба прокуратури Волинської області.

Суд першої інстанції визнав його винним у вчиненні грабежу (кримінальне правопорушення, передбачене ч. 2 ст. 186 КК України) й призначив йому покарання у виді 4 років позбавлення волі зі встановленням 2-річного іспитового строку.

Не погодившись із вироком суду першої інстанції, прокурори оскаржили його в апеляційному порядку, вимагаючи суворішого покарання для обвинуваченого.

Волинський апеляційний суд пристав на позицію обвинувачів та призначив грабіжнику покарання у виді 4 років позбавлення волі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У річці знайшли тіло юнака з Луцька, якого розшукували близько місяця
Наступна новина «Ми повністю змінили концепцію гумору» - коміки з «Замку Любарта»
Останні новини
Схожі новини