Волинянину, який погрожував знайомому ножем та хотів його пограбувати, залишили суворе покарання

Волинянину, який погрожував знайомому ножем та хотів його пограбувати, залишили суворе покарання
фото ілюстративне, джерело: Krapka.club

На Волині чоловікові, який спершу обіграв знайомого, а потім погрожував йому ножем, суд залишив суворе покарання.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області. 

Так, апеляційний суд Волинської області залишив у силі вирок Ковельського міськрайонного суду від 30 січня 2018 року, яким 40-річного мешканця селища Жовтневе засудили до 7 років та 6 місяців позбавлення волі за крадіжку з проникненням у житло і розбій (кримінальні правопорушення, передбачені ч. 3 ст. 185 та ч. 3 ст. 187 КК України).

Нагадаємо, зранку 2 січня 2017 року неодноразово раніше судимий зловмисник проник у хату свого знайомого в селі Мильці Старовижівського району та викрав звідти гроші й продукти харчування – усього на 430 грн.

Увечері цього ж дня, повернувшись на те саме обійстя та заставши господаря на подвір'ї, він приставив йому до шиї ножа й почав вимагати гроші. Почувши, що в кишені потерпілого лише 20 грн., розбійник, не забираючи ножа від шиї, повів чоловіка в хату, аби розжитися більшою сумою.

На щастя, саме в цей час нагодилися сусіди – й нападник змушений був припинити свої дії.

Суд першої інстанції, визнавши чоловіка винним у вчинених злочинах, призначив йому покарання у виді 7 років та 6 місяців позбавлення волі з конфіскацією майна.

Апеляційний суд області, приставши на позицію прокуратури, залишив без задоволення апеляційну скаргу захисника обвинуваченого, а вирок Ковельського міськрайонного суду щодо розбійника – без змін.

Читати також: У Києві з-під варти втік шлюбний аферист, якого судили в Луцьку


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому ЦНАПі прийматимуть показники лічильників
Наступна новина Показали, як змінився Луцьк за 40 років. ФОТО
Останні новини
Схожі новини