Волинянка розповіла про подорожі «автостопом». ФОТО

Волинянка розповіла про подорожі «автостопом». ФОТО

Уродженка села Бірки Любомльського району Тетяна Сиротюк разом із подругою вже побувала у Білорусі, Грузії, Молдові, Румунії.

Молода дівчина разом зі своєю подругою ось вже кілька років періодично подорожує різними країнами автостопом, – пише «Кордон».

«Мандрувати ми почали, коли навчалися у Луцькому педагогічному коледжі. Перші наші подорожі були територією України. Це виглядало так: ніч у поїзді — прогулянки упродовж дня тим чи іншим населеним пунктом — ніч у поїзді. З огляду на те, що студентський квиток давав право на 50-відсоткову знижку, такий формат був доволі зручним і не обтяжливим фінансово», – розповідає дівчина.

Таким чином дівчата відвідали Чернівці, Львів, Київ, Тернопіль, Івано-Франківськ, інші міста. Під час однієї з мандрівок вони й познайомилися з хлопцем, який подорожує «автостопом».

«Першою країною, де ми побували «автостопом», була Білорусь, — каже Тетяна. — Хлопці розробили маршрут, вирахували кілометраж, подбали про “вписки” поїхали разом з нами. Упродовж чотириденної подорожі ми побували у Бресті, Мінську, Гомелі. Це, образно кажучи, було наше своєрідне бойове хрещення. Відтоді минуло вже майже два роки, але ці перші враження — незабутні», – додає Тетяна.

Дівчина розповідає, що кожна така мандрівка — це, звісно, нові краєвиди, побачені наяву визначні місця, які до того зустрічалися тільки на картинці. Але найбільше, можливо, й визначальне враження залишається від спілкування з людьми.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинському нацпарку облаштували екостежку. ФОТО
Наступна новина На Хресну ходу в Києві зібралось 65 тисяч осіб
Останні новини
Схожі новини