Воїни Ковельського батальйону 100-ї бригади «підсмажили» на Сході ворожу «десантуру»

Воїни Ковельського батальйону 100-ї бригади «підсмажили» на Сході  ворожу «десантуру»

Сьогодні, 16 червня, на сході України за безпосередньої участі волинських тероборонівців відправлено до пекла ще одну бойову машину десанту, екіпаж якої на українську землю точно ніхто не запрошував. 

Про це інформує пресслужба 100-ї бригади. 

Російську БМД-4 вистежили аеророзвідники 100 обр ТрО (зокрема, Ковельського батальйону 100-ї бригади) та зведеного батальйону Національної поліції «Захід».

«Координати орківської бронетехніки оперативно передали бійцям 62 дивізіону 45 окремої артилерійської бригади, які з приголомшливою влучністю поцілили у БМД зі 155 мм гаубиці FH70! Горіло яскраво, вибухало гучно», – йдеться в повідомленні. 

 

Нагадаємо, це вже далеко не перший випадок (і, навіть, далеко не десятий!) успішного враження бронетехніки окупантів спільними зусиллями підрозділів 100 окремої бригади тероборони, 45 окремої артилерійської бригади та зведеного батальйону Національної поліції «Захід»!


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пішов з дому і не повернувся: на Волині пропав чоловік
Наступна новина На Волині розшукали 5-річного хлопчика, який заблукав у лісі
Останні новини
Схожі новини