Вулицями нічного Луцька їздив п'яний водій

Вулицями нічного Луцька їздив п'яний водій

Луцькі поліцейські у ніч на 28 квітня спіймали водія автомобіля BMW X5, який кермував автівкою у стані алкогольного сп’яніння. 

Свідками події стали журналісти Інформаційного агентства ВолиньPost.

Відомо, що автомобіль BMW X5 на єврономерах переїхав через залізничний переїзд на одній з вулиць міста, не зупинившись на знак STOP. Тож поліцейські поїхали за автівкою. Згодом з’ясували, що напередодні автомобіль був переданий в орієнтування, як такий, яким може кермувати нетверезий водій. 

Зупинивши позашляховик на вулиці Карпенка-Карого (навпроти Варшавського ринку), у чоловіка перевірили документи та помітили ознаки алкогольного сп’яніння. Водієві запропонували перевірити вміст алкоголю в крові на драгері або ж у наркодиспансері. Він погодився на другий варіант. 

Результат перевірки виявив 1.58 проміле алкоголю в крові. Зауважимо, що в Україні допустима норма алкоголю в крові дорівнює 0.2 проміле.

Тож на нетверезого водія склали відповідні адмінматеріали. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У мене з тиждень гратиме їхня музика в голові», – Vivienne Mort презентував у Луцьку новий альбом
Наступна новина В горохівчанина інтернет-шахраї вкрали більше 50 000
Останні новини
Схожі новини