«Вважаю своїм обов’язком підтримувати воїнів». Волинянка вчетверте придбала дрони для захисників

«Вважаю своїм обов’язком підтримувати воїнів». Волинянка вчетверте придбала дрони для захисників

Для Перемоги України важливі зусилля кожного, переконана мешканка міста Ковеля Ольга Стрижакова, яка нещодавно вже вчетверте долучилась до важливої справи забезпечення fpv-дронами українських захисників.

Про це пише Відділ організаційної, інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації. 

Цього разу пані Ольга разом зі своїм племінником Юрієм Шинкаруком з Колодяжного придбали та передали чергові два fpv-дрони для потреб 100-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

«Вважаю своїм обов’язком, та в міру можливостей продовжую підтримувати наших славних воїнів. Хочу, щоб наш приклад спонукав земляків подвоїти зусилля на волонтерському фронті. Кожна фінансова пожертва, кожен придбаний дрон додає сил і можливостей українським військовим нищити загарбників», – зазначила Ольга Стрижакова.

Представник уславленої «сталевої сотки» висловив щиру вдячність патріотично налаштованим жителям Ковельщини за підтримку та запевнив, що подаровані ними «пташки» долетять до ворожих цілей.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Пам'ятний автокортеж: лучани вшанували полеглих воїнів-земляків. ВІДЕО
Наступна новина Відмова від мобілізації через релігію є також ухилянням – Верховний Суд
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні