«Вважаю свою подальшу участь у виборчому процесі неможливою», – заява Ігоря Коцана

«Вважаю свою подальшу участь у виборчому процесі неможливою», – заява Ігоря Коцана
Ігор Коцан

Очільник Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки, кандидат на посаду ректора Ігор Коцан напередодні другого туру виборів ректора заявив, що вважає свою подальшу участь у виборчому процесі неможливою.

Відповідне звернення до колег він оприлюднив у фейсбуці.

Нагадаємо, за результатами першого туру виборів ректора із семи кандидатів на лідерські позиції вийшли Анатолій Цьось (528 голосів) та Ігор Коцан (328 голосів).

Другий тур виборів має відбутися 27 листопада.

У своєму зверненні Ігор Коцан заявив, що результат виборів ректора 20 листопада був для нього несподіванкою.

«І я та чимало наших колег, переконані, що результат є необ’єктивним і не виражає позицію нашого колективу. Переконаний, що в першому турі на підсумкових цифрах позначився зовнішній вплив.

І оскільки я та мої однодумці впевнені в тому, що в другому турі також будуть мати місце зовнішні впливи та маніпуляції під час голосування, я вважаю свою подальшу участь у виборчому процесі неможливою», – зазначив Коцан.

Також він подякував колегам за роки спільної роботи і тим, хто підтримав його.

«На жаль, на моє переконання, вибір, який буде здійснено в другому турі, навряд чи відповідатиме тим стандартам і вимогам, які пред’являються до закладів вищої освіти у зв’язку з реформуванням освітньої галузі», – написав Ігор Коцан.

На жаль, редакції «Першого» не вдалося отримати коментар у Ігоря Коцана з приводу цієї заяви, оскільки він не брав слухавку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Діти усе це бачать, і вже є наслідки». 5 історій жертв домашнього насильства з Волині
Наступна новина Кому на Волині готові платити велику зарплату. ТОП-5 вакансій
Останні новини
Схожі новини