«Я ж Бетмен!» - заступник губернатора Волині П'ятигорець про те, як його «взяли на слабо»

«Я ж Бетмен!» - заступник губернатора Волині П'ятигорець про те, як його «взяли на слабо»
ІА «Конкурент»

Заступник голови Волинської ОДА Денис П’ятигорець стверджує, що не знає, яка у нього заробітна плата, а на роботу він прийшов тому, що його «взяли на слабо».

 «Мені відомо, що моя зарплата не буде великою, оскільки в мене немає досвіду, рангу і всього того, за що дають надбавки. Та мені і не цікаво: моїх статків достатньо, щоб певний час тут попрацювати» - заявив він в інтерв’ю ІА «Конкурент».

Нагадаємо, відомого блогера і помічника нардепа Івахіва Дениса П’ятигорця заступником губернатора призначили 1 жовтня.

«Реально, губернатор просто взяв мене «на слабо». Він сказав, що писати про різні перетворення, що відбуваються в Україні, – це одна тема. А стати частиною процесу і самому щось робити, аби ці зміни відбувалися, – «слабо»? Яке слабо! Я ж Бетмен! Ви ще наздоганяти будете!» - сказав, посміхаючись, П’ятигорець.

«Якщо серйозно, то я чітко розумію, що досвід роботи в ОДА збільшить мою капіталізацію як фахівця. Я свідомо працюю за значно менші гроші, бо розумію, що інвестую в себе… Я ж не такий і старий, мені всього 39 років виповниться, багато чого попереду» - додав він.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Відомий гуморист з Волині святкує ситцеве весілля. ФОТО
Наступна новина Волинянка хоче через відому телепрограму отримати трактор. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні