Як і де волинські школярі можуть оформити ID-картку. ВІДЕО

Як і де волинські школярі можуть оформити ID-картку. ВІДЕО
Джерело фото: 1NEWS.COM.UA

Згідно зі змінами, ухваленими Міністерством освіти і науки України, зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання та отримати допуск на пункт у день тестування можна лише за ID-паспортом. 

Для реєстрації та проходження ЗНО школярі мають завчасно подбати про виготовлення ID-картки, повідомляє «UA: Волинь».

«Звертатись за виготовленням даного документа потрібно за місцем реєстрації у відділення Державної міграційної служби, або ж якщо є Центри надання адміністративних послуг. При собі потрібно мати документи, які підтверджують громадянство. На сьогодні це українські паспорти як тата, так і мами, свідоцтво про народження, документ, по якому ми можемо перевірити місце реєстрації особи, це може бути будинкова книга. І також бажано мати ідентифікаційний код», – розповіла Наталія Левчук, головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю і ЗМІ Управління Державної міграційної служби в області.

За оформленням документа потрібно звернутися не пізніше, ніж через місяць після досягнення дитиною 14-тирічного віку. ID-картка, за її словами, виготовляється за 20 робочих днів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: ЗНО 2019: що чекає на волинських вступників

 
Згідно зі змінами, ухваленими Міністерства освіти і науки України, зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання та отримати допуск

Згідно зі змінами, ухваленими Міністерством освіти і науки України, зареєструватися на зовнішнє незалежне оцінювання та отримати допуск на пункт у день тестування можна лише за ID-паспортом. Для реєстрації та проходження ЗНО школярі мають завчасно подбати про виготовлення ID-картки – каже Наталія Левчук, головний спеціаліст зі зв’язків з громадськістю і ЗМІ Управління Державної міграційної служби в області. За її словами, перший паспорт громадянина України видається у вигляді ID-картки з 14-ти років. Наталія Левчук каже: за оформленням документа потрібно звернутися не пізніше, ніж через місяць після досягнення дитиною 14-тирічного віку. ID-картка, за її словами, виготовляється за 20 робочих днів.

Posted by UA: Волинь on Wednesday, 14 November 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька компанія випустила нову бруківку. ФОТО
Наступна новина До кінця року на Волині може подорожчати хліб. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини