Як інструктори зі Швеції тренують військових ЗСУ

Як інструктори зі Швеції тренують військових ЗСУ

Інструктори зі Швеції готують українських військових до ведення бойових дій в урбанізованій місцевості в рамках багатонаціональної операції Інтерфлекс на території Великої Британії.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

Ця підготовка включає навчання тактиці боїв у міській забудові, патрулюванню, пересуванню в міських умовах, а також основним принципам підходу до будівель, їх безпечної зачистки та утримання тощо.

Партнери наголошують новобранцям, що під час боїв в урбанізованій місцевості головне комунікація між групою, зокрема щодо ефективності передавання інформації всередині групи для забезпечення координації дій, – йдеться в дописі.

Інструктори передають свої знання та досвід, допомагаючи українським військовим ефективно діяти в складних умовах міської забудови. Ці навички, зауважуть в генштабі, є надзвичайно актуальними для українських військових, оскільки багато боїв відбувається саме в міських умовах.

Правильні дії та координація мінімізують ризики та підвищують шанси на успіх у бойових операціях. Ця підготовка є важливим ресурсом для підвищення бойової готовності українських військових у боротьбі за свою незалежність, – пишуть українські військові. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще дві трагічні звістки надійшли на Волинь
Наступна новина Волинянка виявилася колаборанткою
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні