Як легко купити і розмитнити машину з Європи. Допоможе CarTrust

Як легко купити і розмитнити машину з Європи. Допоможе CarTrust
Фото ілюстративне

Купівля автомобіля з Європи – це спосіб отримати надійний транспорт, який прослужить не один рік і при цьому коштуватиме значно дешевше, ніж в автосалонах. Втім в автомобілістів виникає багато питань: як не прогадати з маркою, як не натрапити на продавця-шахрая, як не застрягнути на митниці тощо. Допомогти з усім цим можуть в компанії CarTrust.

Підприємство, як розмитнює авто, так і надає послугу «під ключ», коли клієнту привозять готовий розмитнений автомобіль. Пояснюємо, чому варто скористатись послугами CarTrust.

Мінімальна участь клієнта

Повний пакет послуг включає в себе пошук автомобіля за кордоном, перевірку його справності, пробігу, відповідності побажанням клієнта, після згоди останнього – купівлю, доставку в Україну і розмитнення. При цьому клієнту непотрібно нікуди їхати чи стояти в черзі на кордоні/митниці – він отримує бажане авто і готовий пакет документів.

Надійність

CarTrust співпрацює з європейськими експертами, які можуть оглянути автомобіль на місці і сказати, чи варто його купувати. Майбутньому власнику при цьому непотрібно їхати за кордон – він може бути впевнений у якості послуг.

Оплата відбувається після розмитнення, а постійні клієнти можуть отримати відтермінування платежів.

Великий вибір

CarTrust працює з усією Європою та США. Можна купувати, як нові, так і вживані авто.

Компанія приганяє в Україну та розмитнює легкові та вантажні автомобілі, причепи, автобуси, спецтранспорт.

Швидкість

Знайти авто та пригнати його в Україну фахівці компанії можуть вже за кілька днів. Головне – аби клієнт розумів, яку марку та модель хоче отримати або ж, які характеристики для нього визначальні. Безпосередньо ж розмитнення триває всього один-два дні. Відтак вже за тиждень після звернення в компанію можна вперше сісти за кермо власного авто.

Компанія працює з підприємствами

CarTrust є платником ПДВ, тож компанія може працювати з підприємствами. Зокрема, з її допомогою можна купувати та розмитнювати службові авто.

За деталями звертайтесь за номерами 050 198 18 98 та 096 198 18 98 або за адресою: вулиця Рівненська, 4, с. Струмівка, Луцький район, Волинська область.

Графік роботи: пн – сб 10:00 – 18:00.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Я вирішила приєднатися до людей в обсервації», – заява міністерки охорони здоров'я
Наступна новина Як стати підприємцем: поради від Волинського обласного центру зайнятості
Останні новини
Схожі новини