Як накрити святковий стіл економно: поради від шефа

Як накрити святковий стіл економно: поради від шефа

Гроші на вітер, а точніше на смітник. Щороку після святкового застілля українці викидають зіпсовані продукти на мільярд гривень. А все тому, що роблять покупки необдумано, кажуть експерти. Як готувати, щоб не викидати зайве – напередодні Різдвяних свят – професійні кулінари поділилися секретами, – повідомляє Сегодня

Червона риба, салати, закуски і фірмове блюдо – фарширована качка. Катерина Гашенко готується пригощати смакотою своїх рідних.

На новорічний стіл кожна українська сім'я витратила в середньому 2 тисячі гривень, підрахували експерти громадської організації "Re Think". Вони вивчають споживчі настрої.

Експерти з'ясували, скільки з куплених продуктів після свят відправлять на сміття.

Як накрити святковий стіл економно – радить шеф-кухар відомого столичного ресторану. Бере мінімум продуктів і перетворює їх на кулінарні шедеври.

Основні страви: теплий салат і медальйони з телятини. Готувати їх просто, а їсти – одне задоволення, говорить Іван Пилипенко.

Вартість цієї вечері на п'ятьох обійдеться в 600 гривень. Інгредієнтів мінімум – а задоволення – максимум. І нічого не доведеться викидати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Що заборонено робити у переддень Різдва?
Наступна новина Луцьких безробітних запрошують до лав Національної гвардії
Останні новини
Схожі новини