Як правильно зареєструвати домен сайту

Як правильно зареєструвати домен сайту

Доменне ім'я сайту є дуже важливою частиною успішного проекту в мережі. Домен є тим, що вводить користувач в адресний рядок свого браузера і тим самим потрапляє на ваш сайт. Дуже важливо правильно підібрати доменне ім'я сайту і зареєструвати його через надійного хостинг-провайдера. Тільки в цьому випадку можна розраховувати на те, що проект принесе вам прибуток. Слід розуміти, що ви робите дуже складну роботу по запуску власного сайту в інтернеті, міняти домен вже не буде можливості, тому є сенс в тому, щоб подумати над цим заздалегідь.

Як зареєструвати домен

Компанія хостинг «Україна» пропонує вам найпростіший і ефективний спосіб вибору і реєстрації домену для свого сайту. Ви заходите на https://www.ukraine.com.ua/domains/ і перевіряєте доступність обраного домену. Якщо він доступний, то ви можете без проблем придбати його і зарезервувати за собою.

Слід розуміти, що однакового домену в мережі бути не може, тому, якщо ви вводите назву сайту, але вам показують, що це ім'я вже зайнято, необхідно робити певні дії, щоб вирішити проблему. Якщо ви придумали просту назву свого сайту, то напевно воно вже буде зайняте іншим сайтом, слід видозмінити назву, скоротити його, зробити більш унікальним. Якщо у вас своя компанія, а ви створюєте корпоративний портал, то ніхто не дає вам гарантій того, що назва компанії унікальна і домен вільний. Тому слід застосувати якусь креативність в цій справі і підібрати оптимальний домен свого сайту.

Як придумати домен свого сайту

Доменне ім'я буде дуже важливою перевагою в просуванні сайту. Ви повинні розуміти, що назву сайту будуть часто вводити в адресному рядку свого браузера ваші потенційні відвідувачі. Ім'я повинно бути максимально простим і креативним, воно повинно легко запам'ятовуватися і залишатися в голові відвідувачів. Не робіть занадто довге ім'я сайту, запам'ятати його досить складно, краще скоротити все це до креативного поєднання символів.

Створюйте тематичну назву свого порталу, яка буде відповідати тому, що побачить відвідувач після відвідування сайту. Якщо сайт розважального характеру, то назва має бути креативною і веселою, якщо це корпоративний портал, то назва має відповідати імені компанії, на сторінки якої потрапляє потенційний клієнт. У будь-якому випадку слід застосувати всю свою креативність і придумати оригінальну, цікаву назву свого сайту.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поляки відреставрували погруддя Адама Кисіля з церкви на Волині. ФОТО
Наступна новина Ковельські патрульні врятували самогубця. ФОТО
Останні новини
Схожі новини