Як у Луцьку на одній сцені 600 людей віденський вальс танцювали. ВІДЕО

Як у Луцьку на одній сцені 600 людей віденський вальс танцювали. ВІДЕО

600 людей на одній сцені. Усі вони учасники фестивалю-конкурсу спортивних бальних танців «Різдвяні зірочки», який проводять у Палаці Культури, – інформує 12 канал

Усіх учасників поділили на п’ять категорій. У залежності від класу підбирали програму. Глядачі побачили різні види танців – як класичний віденський вальс, так і латиноамериканські. Першими на сцену вийшли наймолодші учасники. Проте, незважаючи на юний вік, за плечима у них вже декілька років тренувань.

Більшість дорослих учасників розповідають, що хвилювання майже не відчувають. Бо прийшли на конкурс не з метою здобути перемогу, а передусім отримати задоволення від виступу.

Організатори кажуть, що такий конкурс у місті проводять вже тринадцятий рік поспіль. На наступний рік традиції не зраджуватимуть, і навіть спробують запросити ще більшу кількість учасників з усієї України.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Луцька влада хоче контролювати роботу ринків
Наступна новина Курс валют на 29 січня: долар і євро суттєво подешевшали
Останні новини
Схожі новини