Як у Луцьку «запалював» гурт «Без обмежень». ФОТО, ВІДЕО

Як у Луцьку «запалював» гурт «Без обмежень». ФОТО, ВІДЕО
Джерело фото: Волинські Новини

Відомий український гурт «Без обмежень» вдруге за рік відіграв у Луцьку свою нову платівку «Буду з тобою!».

Концерт відбувся 13 листопада у Волинському обласному академічному музично-драматичному театрі імені Тараса Шевченка, – пише Олександр Зелінський на ІА Волинські новини.

Як і попереднього концерту, численні шанувальники гурту заполонили концертний зал, тож організатори змушені були доставляти навіть додаткові стільці.

Перший треком концерту став «Буду з тобою!» з однойменного альбому.

«Ми приїхали до вас вже не пам’ятаю, який раз, але кожен раз, як вперше. Тому сьогодні ми приїхали перший раз», - звернувся фронтмен Сергій Танчинець до луцької публіки після першої пісні та додав, що музиканти зіграють всі треки з нового альбому та найкращі пісні з попередніх трьох.

Шанувальники зустрічали оваціями кожен трек. Зокрема, музиканти зіграли актуальні композиції «Листопад», «Хочеш», «До небес», «Хто я», «Кохана», «Воля».

«Без обмежень» грали не лише романтичні треки про кохання – рокери виконали «Моя країна», присвятивши її всім, хто здобуває майбутню у війні перемогу. Танчинець розповів, що пісня написана у далекому 2006 році та входила в альбом під назвою «UNDERGROUND», однак команда вирішила її реанімувати, давши нове життя та включивши до нової платівки, зважаючи на події в Україні.

Закінчивши офіційну прем’єру нових пісень, розпочали блок хітів, серед яких «Без неї ніяк», «5 хвилин» та «Тону». До слова, протягом виступу Сергій Танчинець не втомлювався отримувати квіти, а дехто з маленьких лучан дарував музикантам шоколадки.

Без обмежень


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Через аварію на водопроводі декілька будинків у Рожищі залишились без води
Наступна новина «Хороший дизайнер може придумати все: від виделки до будівлі», – засновниця «Ira Lysiuk architects»
Останні новини
Схожі новини