Як відновлюють сили Князівські воїни у пункті психологічної допомоги 14 ОМБР. ФОТО

Як відновлюють сили Князівські воїни у пункті психологічної допомоги 14 ОМБР. ФОТО

Риболовля, коні, масаж, аромотерапія, сауна, басейн, чан, спорт, концерти, бесіди на духовні та психологічні теми, вечері біля вогнища… Саме так відновлюють сили Князівські воїни в пункті психологічної допомоги, який вже півроку функціонує в 14 бригаді.

Про це йдеться на фейсбук-сторінці ОМБР.

До його створення долучилися всі: командування бригади, психологи, підрозділи забезпечення, волонтери. І спільними зусиллями вдалося створити незабутню атмосферу для відпочинку та відновлення захисників.

- Не буду приховувати, перед приїздом сюди, мав дещо скептичні думки: ну що мені там робити? Але коли наші психологи окреслили програму, то зрозумів, щоб буде кайфово! І не помилився. Після виходу з позицій, приїзд в цей пункт - це ніби потрапляння на іншу планету! Тиша, спокій, різнопланові заходи, відпочинок, приємна і дружня атмосфера, - ділиться думками Максим.

Люди, які безпосередньо працюють в пункті, завжди в пошуку нових ідей і заходів для воїнів. Намагаються максимально допомогти їм відновитися після важких боїв. 

- Коли ми бачимо щирі посмішки на обличчях побратимів, то це неймовірно приємно та найкращий результат нашої роботи, - кажуть бригадні психологи.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Python курси онлайн: Ефективне навчання програмуванню
Наступна новина З Луцька військовим передали квадрокоптери та маскувальні сітки
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні