Як водій прикордонної комендатури вночі від ворожих дронів утікав

Як водій прикордонної комендатури вночі від ворожих дронів утікав

Андрій на псевдо «Малюк» – водій прикордонної комендатури швидкого реагування «Шквал» 7 прикордонного Карпатського загону..

Боєць родом з Херсонської області, зараз живе на Львівщині, пишуть на сторінці Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон.

Закінчивши будівельний ліцей, був призваний на строкову військову службу в Держприкордонслужбу. Службу проходив на західних кордонах. Вже після повномасштабного вторгнення вирішив підписати контракт з прикордонним відомством.

Перша ротація «Малюка» – у зону бойових дій на Харківщині. Там йому доводилося бути за кермом різних автівок – і броньованих і не броньованих, доставляти та забирати особовий склад з позицій, перевозити поранених, довозити боєкомплект та необхідне майно бійцям тощо.

З приладом нічного бачення вночі їздив зі швидкістю 120-130 км на годину. Коли почали літати ворожі fpv-дрони, доводилося навіть їздити з більшою швидкістю, щоб вони не наздогнали, – пригадує військовий.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Зать і теща прикинулись молодятами, щоб виїхати за кордон
Наступна новина На квитки окупантам до кобзона: триває збір для бійців 100 ОМБр
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні