Як зробити незабутнє свято у Луцьку

Як зробити незабутнє свято у Луцьку

Якщо у вас незабаром день народження, або ж ви відповідаєте за корпоратив, то важливо, аби усе вдалося якнайкраще. Ми підготували поради, як обирати заклад та на що варто звертати увагу.

Перш за все обдумайте локацію, адже зрозуміло, що зазвичай гості їдуть не власно автівкою, а громадським транспортом, чи на таксі. Тож варто обрати район, який підходить оптимально усім.

Звісно, важливий аспект – дизайн та атмосфера у закладі. Адже тут ви хочете провести незабутній вечір у колі друзів, чи колег. Якщо у закладі добре продумані локації, то можна й зекономити на фотозоні, додатково замовивши мінімальний декор у стилі свята, чи кульки.

Звичайно, варто детально вивчити й гастрономічні смаки гостей. А тому й заклад має відповідати запитам, де можна обрати традиційні та екзотичні страви, й у меню є й вибір для вегетаріанців.

Важливий момент – напої, ви ж хочете, аби не лише вечір, а й наступний ранок був у всіх приємний. Тому краще надавати перевагу рестораціям з власним виробництвом.

Також треба подумати, чи хочете ви якусь програму, танці і просто провести вечір під хорошу музику.

Нещодавно у Луцьку, на проспекті Молоді,14а відкрився новий ресторан «Карабас Барабас». Стиль лофт задовільнить навіть найвибагливіших. Хороше світло дозволить зробити яскраві світлини на згадку. У закладі подають пиво власного виробництва та наливки, які готують тут. Окрім того, в меню найкращі страви української й європейської кухні.

Заклад розрахований майже на сто людей, тож чудово підвиде навіть для масштабних святкувань. На вихідних тут виступають кавер-гурти, створюючи затишну атмосферу. Тож лучан запрошують відсвяткувати важливі події тут.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «У нас споживачі, а ми хочемо, щоб були клієнти». Ми побачили, як змінюється «Луцькводоканал»
Наступна новина Чи можна пити воду з крана у Луцьку
Останні новини
Схожі новини