Які надбавки отримують луцькі вчителі

Які надбавки отримують луцькі вчителі
Джерело фото: Psychologies

Луцькі освітяни отримують надбавки в розмірі 10–20 % від заробітної плати.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров’я, материнства та дитинства, освіти, науки, культури, мови 21 вересня, – пише ІА Волинські новини.

Керівниця управління освіти міськради Зіновія Лещенко на прохання депутатки Анни Мовяк повідомила розміри надбавок за престижність. Так, 10 % надбавки мають всі педагоги; 20 % – вчителі, які працюють у Новій українській школі, директори шкіл, заступники директорів та вчителі спеціальних класів.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Назвали мінімальну зарплату вчителів у 2019 році

Зіновія Лещенко зазначила, що фактично в Луцьку педагоги мають найвищі надбавки.

«У Ковелі, Нововолинську, Володимирі-Волинському – 5 %. Тернопільська область – 5 %, Рівненська область – до 10 %, Вінниця – 10 %», – сказала вона.

Окрім того, освітянка звернула увагу, що більших надбавок вчителі, на жаль, не можуть отримувати через брак освітньої субвенції.

«Наші вчителі зараз мають на 500 до тисячі гривень більше, ніж вони би мали до того, як ввели нове законодавство про підвищення. Ми ці розрахунки робили на основі нових окладів, тож наші педагоги зараз мають навіть трошки вищу зарплатню, ніж в інших районах чи областях», – зазначила головна освітянка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Директор луцького розважального центру став татом
Наступна новина У Луцьку стартувала підготовка до опалювального сезону
Останні новини
Схожі новини