Японія, США та Південна Корея розпочали спільні військові навчання. ВІДЕО

Японія, США та Південна Корея розпочали спільні військові навчання. ВІДЕО

Японія, США та Південна Корея розпочали спільні військові навчання. Протягом двох днів солдати трьох країн відпрацюють перехоплення балістичних ракет запущених з території КНДР. Під час тренування бойові кораблі із протиракетною системою "Ерік від кожної країни симулюватимуть виявлення та відслідковування потенційних балістичних ракет з півночі.
 

Зазначається, що це будуть вже шості спільні навчання з протиракетної оборони з 2016 року. Проте, цього разу, американці привезуть з собою протиракетну установку нового покоління, розроблену спеціально для перехоплення та знешкодження ядерних боєголовок запущених Пхеньяном.
 

Тренування пов'язані з недавнім запускам ракети Ким Чен Ином. Вона піднялася у небо на 4500 кілометрів, та перебувала 53 хвилини в повітрі, перш ніж впасти у води на відстані 210 кілометрів на захід від японської префектури Аоморі. КНДР стверджує, що вони успішно випробувала нову потужну міжконтинентальну балістичну ракету "Хвасон-15", яку можна оснастити "надвеликою важкою боєголовкою", що здатна вразити материкову частину США.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Авто на єврономерах в Україні: дві версії, кому та чому це вигідно
Наступна новина Перед новорічними святами на Волині активізувався продаж контрафактих товарів. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні