З Луцька військовим передали ще один позашляховик. ФОТО

З Луцька військовим передали ще один позашляховик. ФОТО

Наші захисники на фронті мають постійну потребу у транспортних засобах, адже вони допомагають пересуватися у надважких умовах. Позашляховик Mitsubishi L 200, який Луцька міська рада придбала для військових частини А 0807, саме такий – повнопривідний і потужний.

Вчора, 25 червня, Луцький міський голова Ігор Поліщук передав його представникам цього підрозділу, повідомили у мерії. 

“Знайти хороший пікап, що був у використанні, зараз досить складно, – зазначив Ігор Поліщук. – Але нам це вдалося. Разом із обслуговуванням, дрібним ремонтом автомобіль обійшовся у близько 300 тис. грн. Передаємо його для наших військових, для виконання ними бойових завдань, щоб вони мали можливість під’їхати на позиції, підвезти необхідні матеріали”. 

У свою чергу представник частини А 0807 Віталій Мотрунчик повідомив, що пікап буде використовуватися для проведення попередньої розвідки та вивезення на бойові позиції операторів БпЛА. Він також наголосив, що на полі бою транспорт відіграє важливу роль, тим паче автомобіль, який може їхати по бездоріжжю. 

Позашляховик Mitsubishi L 200 попередньо технічно обстежений і перефарбований. Уже найближчим часом він вирушить в зону бойових дій, де буде забезпечувати мобільність та швидкий доступ особового складу до місця виконання завдань. Пікап має високу прохідність та зручний для використання у польових умовах.

Нагадаємо, що працівники Луцької міської ради підтримують українську армію з початку повномасштабного вторгнення. Для того, щоб оперативніше реагувати на запити військових та закривати їхні потреби, колектив виконавчого комітету Луцької міської ради щомісяця спрямовує на допомогу ЗСУ свій одноденний заробіток.

Загалом за кошти, які переказують на допомогу Збройним силам України працівники Луцької міської ради, її структурних підрозділів, комунальних підприємств, уже придбано близько 80 автомобілів.

Окрім того, сьогодні допомогу від Луцької міської ради отримали також інші бойові підрозділи ЗСУ. Зокрема, для в/ч А 4574 передано 2 тепловізори-монокуляри ThermEye Cyclops CP335 Pro, 2 портативних радіоелектронних засоби протидії безпілотним літальним апаратам КВЕРТУС AD COUNTER FPV, зарядна портативна електростанція EcoFlow DELTA Max та 2 зарядні станції EcoFlow DELTA 2.

На запит в/ч А 1910 придбано 2 квадрокоптери DJI Mavic 3 Т Enterprise (Thermal) та 2 квадрокоптери DJI Mavic 3.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Оборона, штурм, евакуація: як прикордонники Краматорського загону відточують навички на Волині
Наступна новина Переплив затоку, щоб дістатися «Азовсталі»: з полону повернули 22-річного Героя Віталія Сенченка
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні