З перших днів великої війни пішов служити добровольцем: спогали про воїна з Волині Юрія Павельчука

З перших днів великої війни пішов служити добровольцем: спогали про воїна з Волині Юрія Павельчука

Павельчук Юрій помер 3 травня 2022 в селі Дубове Ковельського району від серцевої недостатності.

Історію бійця розповіли на фейсбук-сторінці «Янголи на щиті Ратне». 

Народився 24 грудня 1979 село Текля, Старовижівський район. Повну загальну освіту отримав у 1997 році смт Ратне. У школі Юрій був активним учнем , брав участь у всіляких заходах, змаганнях,грі на гітарі . Невдовзі, після завершення школи, Юрій був призваний до служби місто Кременчук аеромобільний прикордонний загін. У мирному житті був підприємцем.

З перших днів повномасштабного вторгнення не міг стояти осторонь і пішов служити добровольцем у складі роти охорони другого Ковельського відділу РТЦК і СП.

«Юрій проявляв свою відданість та турботу, особливо у стосунках з родиною. Був чудовим чоловіком і батьком, який прагнув забезпечити своїм близьким щасливе життя. Завжди уважний та турботливий до потреб діток і дружини. Був щирим другом, він знав як заспокоїти, й підняти настрій – будь це дитина чи доросла людина. Юрій також вирізнявся своєю любов'ю до музики і природи. Знаходив себе у грі на гітарі та полюванні», – поділилась дружина Героя.

Поховали захисника в селищі Ратне.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Минулого тижня Волинь прийняла ще 78 переселенців
Наступна новина Страйк польських перевізників: що відомо про ситуацію на «Ягодині»
Останні новини
Схожі новини