За минулу добу на Волині трапилося три пожежі сухої трави. ФОТО. ВІДЕО

За минулу добу на Волині трапилося три пожежі сухої трави. ФОТО. ВІДЕО

Минулої доби волинські рятувальники тричі виїжджали на гасіння сухої трави на відкритих територіях.

Про це інформує ГУ ДСНС в області. 

9 квітня на лінії 101 надійшло 3 повідомлення про горіння сухої трави і чагарників — в м. Ковелі, у Луцькому та Камінь-Каширському районах.

О 15:50 рятувальники двох пожежно-рятувальних підрозділів м. Луцька і селища Торчин виїхали за сигналом тривоги на дачний масив «Шепель» у Луцькому районі. На гасіння рятувальники подали 1 пожежний ствол та застосували підручні засоби. Горіння ліквідували о 17:10. Встановлено особу, причетну до виникнення цієї пожежі. З'ясувалося, що місцева жителька підпалила сміття неподалік і покинула багаття напризволяще, через пориви вітру вогонь перекинувся на чагарники і сухостій. За цим фактом складено протокол за статтею 175 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У цей же час, о 15:51 зафіксоване повідомлення про загоряння сухої трави та чагарників на площі 0,015 га на вулиці Варшавській у Ковелі. Пожежу виявлено за допомогою безпілотного літального апарату під час виїзду моніторингової групи з числа співробітників ДСНС. Завдяки цьому горіння вдалося оперативно ліквідувати за допомогою підручних засобів — о 16:01. Причина — необережне поводження з вогнем невстановлених осіб.

Увечері працівники чергової варти 8 ДПРЧ м. Каменя-Каширського за допомогою ранцевих вогнегасників та підручних засобів ліквідували загоряння сухої трави та чагарників на площі пів гектара біля с. Осівці Камінь-Каширського району. Тривають заходи із встановлення осіб, причетних до виникнення пожежі.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині за виправдовування агресії рф судили 74-річного пенсіонера
Наступна новина Озеро Світязь вийшло з берегів і затопило пляжі
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні