За рік волиняни придбали у ПриватБанку понад 75 тисяч залізничних квитків

За рік волиняни придбали у ПриватБанку понад 75 тисяч залізничних квитків

Клієнти ПриватБанку оцінили переваги купівлі проїзних документів у фінансовій установі. У 2017 році через канали банку волиняни придбали більш ніж 75 тисяч залізничних квитків.

Чи не найпопулярніший вид транспорту серед українців - залізниця. Завдяки ПриватБанку, аби придбати квитки на потяг, не потрібно йти до каси вокзалу. Достатньо завітати до найближчого відділення банку чи скористатися інтернет-банком Приват24.

Цією можливістю активно користуються жителі Волинської області. Упродовж 2017 року волиняни придбали через канали банку  75 225 залізничних квитків. Зокрема, в Інтернет-банку Приват24 жителі області купили 25 628 проїздних документів.

“Волиняни оцінили переваги купівлі квитків у ПриватБанку. Це зручно та швидко. Маючи додаток Приват24, можна, перебуваючи у будь-якій точці світу, придбати квиток на потяг по Україні”, - зауважив керівник бізнесу Платежів і переказів Північно-Західного регіонального управління ПриватБанку Олександр Нерук.

Зазначимо, що з 15 листопада і до 31 грудня у ПриватБанку діє акція “Смартфонів п’ять вагонів”. Клієнти, які в цей період придбали залізничні квитки через будь-який канал банку, мають шанс виграти один зі ста смартфонів Xiaomi Redmi 4 32GB.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Штучний інтелект створюватиме рецепт для пива
Наступна новина З першого у світі Діснейленду евакуювали відвідувачів через проблему з електрикою
Останні новини
Схожі новини