За Україну загинув волинянин Едуард Камардін

За Україну загинув волинянин Едуард Камардін

На війні загинув капітан Едуард Камардін із Ратнівської громади.

Про це повідомляє Ратнівська селищна рада.

«З глибоким сумом повідомляємо про трагічну загибель Захисника України, жителя селища Ратне, 1999 року народження, капітана Едуарда КАМАРДІНА», – йдеться в дописі.

Едуард Олександрович у 2016 році закінчив ліцей №1 смт Ратне ім. В. Газіна. Та в тому ж році вступив до Національної академії сухопутних військ ім. гетьмана Петра Сагайдачного, яку згодом успішно закінчив. Проходив службу у військовій частині А2980 на посаді командира мотопіхотної роти.

5 вересня 2022 року, під час наступальної операції Збройних сил України, в ході виконання бойового завдання на межі Миколаївської та Херсонської областей капітан Камардін загинув.

«Висловлюємо щирі співчуття родині, друзям та побратимам військовослужбовця. Ніякі слова не зменшать біль утрати рідних. Це важка втрата для усіх, адже Герой віддав найцінніше - своє життя за кожного з нас!», – йдеться в дописі.

Про зустріч загиблого Захисника повідомлять додатково.

«Перший» висловлює щирі співчуття родині та близьким Героя…

Читайте також: На війні загинув житель Головненської громади Микола Томашевський


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні загинув житель Головненської громади Микола Томашевський
Наступна новина Двоє лучан загинули за Україну
Останні новини
Схожі новини