Заблокували в машині й забрали речі: невідомі затримали керівника київської «Батьківщини»

Заблокували в машині й забрали речі: невідомі затримали керівника київської «Батьківщини»
скріншот із відео

В аеропорту «Бориспіль» невідомі відібрали особисті речі, зокрема й паспорт, в керівника Київської обласної організації Костянтина Бондарєва.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці Юлії Тимошенко у Facebook.

«Цілу ніч разом з депутатами фракції провели в аеропорту «Бориспіль». На злітному полі відразу по прильоту невідомі захопили нашого керівника Київської обласної партійної організації Костянтина Бондарєва. Його заблокували в мікроавтобусі і вилучили особисті речі, телефон і паспорт громадянина України», – розповідають в інформації.

«Не представившись, намагалися зачитати йому якийсь документ. Усе це відбувалося ще до паспортного контролю – за межами України і за межами правового поля. Згодом невідомі пішли. Ми викликали поліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки невідомими особами особистих речей Костянтина Бондарєва. Кілька годин тривало оформлення відповідної заяви. Костянтин зміг пройти кордон за довідкою лише під ранок», – йдеться в дописі.

 
Політичні репресії повернулися в Україну

Політичні репресії повернулися в Україну! Цілу ніч разом з депутатами фракції провели в аеропорту «Бориспіль». На злітному полі відразу по прильоту невідомі захопили нашого керівника Київської обласної партійної організації Костянтина Бондарєва. Його заблокували в мікроавтобусі і вилучили особисті речі, телефон і паспорт громадянина України. Не представившись, намагалися зачитати йому якийсь документ. Усе це відбувалося ще до паспортного контролю - за межами України і за межами правового поля. Згодом невідомі пішли. Ми викликали поліцію, щоб зафіксувати факт крадіжки невідомими особами особистих речей Костянтина Бондарєва. Кілька годин тривало оформлення відповідної заяви. Костянтин зміг пройти кордон за довідкою лише під ранок. Ще раз наголошую: за дорученням президента почалися репресії проти наших керівників обласних партійних організацій. Це ті ж самі дії, які робив Янукович. Я хочу задати президенту питання: це за таку державу, за такі силові структури люди боролися?! Ми це так просто не залишимо. Прошу максимального репосту! Kostiantyn Bondariev Ганна Старикова Vadym Ivchenko Александра Кужель Іван Крулько Руслан Богдан

Posted by Юлія Тимошенко on Monday, 16 July 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Скільки днів українці відпочиватимуть у серпні
Наступна новина «ВМБ нерухомість» нагадує про актуальність продажу комерційного об'єкту
Останні новини
Схожі новини