Загиблого на Сході Миколу Вільчинського вдома чекали доня та дружина. ДОПОВНЕНО

Загиблого на Сході Миколу Вільчинського вдома чекали доня та дружина. ДОПОВНЕНО

У волинянина Миколи Вільчинського, який загинув 12 червня на Сході, вдома залишилися дружина та донечка.

Нагадаємо, військовослужбовець з 24-ї бригади загинув від кулі снайпера.

«У 26 років обірвалося життя, коли все починається.... Залишилась молода дружина і маленька дитина.. Микола Вільчинський 5 років працював слюсарем Горохівського відділення ПАТ «Волиньгаз». Був мобілізований, а згодом пішов служити за контрактом до Збройних сил України...», – повідомила в Facebook речниця ПАТ «Волиньгаз».

Пам’ять військового вшанували і під час оперативної наради в ОДА. «Кілька тижнів назад він похрестив дочку та поїхав назад. Щось мені здається, найбільше гине волинян», - мовив голова ОДА Олександр Савченко.

Довідка

Микола Вільчинський мешкав у с.Старики Горохівського району. Закінчив професійно –технічне училище № 27 у м.Берестечку. 5 років працював слюсарем з експлуатації та ремонту газового устаткування 2-го розряду Берестечківської дільниці Горохівського відділення ПАТ «Волиньгаз».

«Завжди був активним і відповідальним працівником. Колеги з особливим теплом згадують про сумлінного та енергійного молодого чоловіка. Він трудився в бригаді внутрішньобудинкових систем газопостачання газорозподільної компанії», – кажуть на підприємстві.

У серпні 2014 року був мобілізований, а згодом пішов служити за контрактом до Збройних сил України. Йому було 26 років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ЖК «Липинський +» тривають роботи над фундаментом другої секції. ФОТО
Наступна новина Вчені назвали продукт, який покращує пам’ять
Останні новини
Схожі новини