Зайцева визнала свою провину у скоєнні ДТП у Харкові

Зайцева визнала свою провину у скоєнні ДТП у Харкові

У середу, 13 грудня, підозрювана у скоєнні смертельної ДТП у Харкові Олена Зайцева визнала свою провину під час судового засідання щодо продовження їй терміну запобіжного заходу, – пише Канал24.

Зазначимо, що 13 грудня Київський райсуд Харкова розглядає клопотання слідчих про продовження терміну утримання під вартою підозрюваної у скоєнні смертельної ДТП Олени Зайцевої та ще одного підозрюваного Геннадія Дронова. До суду над Зайцевою прийшли батьки загиблих у ДТП.

«Я визнаю свою провину і готова нести відповідальність, а також готова понести покарання, яке дасть мені суд. Будь ласка, вибачте мені. Це не було під впливом якихось препаратів»,– заявила Зайцева.

"Потерпілі вважали, що винуватиця ДТП – наркоманка. Я ніколи нічого не вживала. Для мене це небезпечно, тому що мої травми, якщо я прийму якісь речовини, для мене це може завершитися летально", – додала вона.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку затримали псевдоволентера. ФОТО
Наступна новина Луцький зоопарк може призупинити роботу через укріплення берегів ставків
Останні новини
Схожі новини