Закарпатський гурт та зустріч випускників: що підготували на вихідні у луцькій броварні

Закарпатський гурт та зустріч випускників: що підготували на вихідні у луцькій броварні

Вихідні варто планувати завчасно, тим більше, коли наближається зустріч випускників. Тож у броварні «КарабасБарабас» анонсували найближчі вечірки.

У п’ятницю, 31 січня, у Луцьку буде драйвово, адже до нашого міста приїздять шалені хлопці з Закарпаття, які презентуватимуть новий альбом. 

Жива говірка, колоритні тексти і драйвові мелодії - гурт «Чаламада» продовжує оспівувати свої фіглярські історії про буденне життя закарпатців у новому альбомі «Піціцько». До речі, «Чаламада» - це традиційний закарпатський консервований салат з різних овочів, тож назва символічно підкреслює поєднання таких музичних жанрів як ска-панку і реггі, що стали запорукою ліричного і водночас, такого енергійного та позитивного звучання.
Концерт розпочнеться о 22 годині у броварні на Винниченка,4. У закладі запевняють, що це буде незабутня вечірка з шаленими танцями.

Також тут запланували вечірку до дня зустрічі випускників. Так, 1 лютого у програмі тематичні конкурси та гратиме MICIK GONIBEZ. Тож варто забронювати столика, аби точно зустрітися з друзями. До слова, це чи ненайбільшийзаклад міста, тож чудово поміститься увесь клас. 

 

У закладі варять крафтове пиво, а в меню кожен може обрати найкращі страви української та європейської кухні. 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Домашні тварини хворіють на коронавірус, однак людям він не загрожує, – луцька ветеринарка
Наступна новина Школи продовжують закривати. Повідомили, які саме навчальні заклади Волині на карантині
Останні новини
Схожі новини