Запальні танці, крафтове пиво та смачна кухня: 5 причин відпочити у луцькій броварні

Запальні танці, крафтове пиво та смачна кухня: 5 причин відпочити у луцькій броварні

Найкраще планувати вихідні завчасно, тож броварня «Карабас Барабас» анонсує цікаві вечірки. Так, у п’ятницю та суботу виступлять два діджеї - Gooch Brown​ та Panazz​.

Аби набратися сил та енергії на тиждень варто гарно відпочивати та тішити себе гарною компанією на вихідні. Саме тому у броварні «Карабас Барабас» щотижня влаштовують вечірки. Тож пропонуємо п’ять причин відвідати заклад.

Душевна атмосфера

Не зважаючи на те, що броварня – один з найбільших закладів Луцька тут дуже зручно розташовані столики. Тож комфортно відпочивати з своєю компанією. Для тих, хто хоче камернішого формату – працюють бенкетні зали. До того ж, у закладі готові прийняти навіть дуже великі колективи, адже є можливість зміщувати столи, аби усі були разом та відпочивали.

Крафтове пиво

Зрозуміло, що найбільше заклад славиться саме напоями. Пиво варять лише з натуральних складників, щомісяця експериментуючи створюють новий сорт пива. Наразі у меню – 6 позицій, які смакуватимуть як гурманам, так і звичайним любителям пінного.

Смачна кухня

В «Карабасі Барабасі» готують смачні страви європейської та української кухні. Так, в залі є мангал, тож можна замовити навіть стейки, чи шашлик. Окрім того, тут пропонують цікаві закуски, як курячи сердечка у пікантому соусі, відро чебуреків, чи картопляні лушпайки. Для тих, хто дотримується здорового харчування пропонують багато салатів та рибних страв.

Запальні танці

Так, у п’ятницю та суботу в броварні відбуваються вечірки. Зокрема 25 жовтня гратиме Gooch Brown, а 26 - Panazz​. Розпочинаються вони о 22 годині. Тож усі охочі потанцювати мають нагоду зробити це під драйвову музику.

Конкурси та забави

Для гостей закладу готують цікаві конкурси та вікторини. Звісно, найкмітливіші можуть отримати в подарунок кухоль смачного крафтового пива. Та головне ж не тільки перемога, а й азарт змагання. Тому весело буде точно.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через ремонт два потяги змінять маршрут
Наступна новина Луцькі перевізники не хочуть встановлювати валідатори, бо бояться банкрутства
Останні новини
Схожі новини