Засмагати почнемо у травні: астролог розповів, чим здивує погода 2018 року

Засмагати почнемо у травні: астролог розповів, чим здивує погода 2018 року

У новорічну ніч температура повітря не опуститься нижче нуля. 1 січня отримаємо чергову порцію потепління до 4°С. Ні дощу, ні снігу чекати не варто.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів київський астролог Віктор Давидов. Він склав прогноз погоди на 2018 рік.

"Рік запам'ятається не аномальними температурами, а їх скачками, - говорить Віктор. - Сьогодні може бути +14 градусів, а завтра - 5. Нестерпно це переноситимуть гіпертоніки та люди зі слабким серцем. Почастішають магнітні бурі. Це позначиться на працездатності. Збільшиться кількість хворих у відділеннях кардіології".

Низькі температури варто чекати у кінці січня та в лютому.

"Буде і дощ, і сніг. Але останній не лежатиме довго. Максимум – тиждень. Через потепління швидко танутиме. Це позитивно позначиться на врожаї. Оскільки земля отримає достатньо вологи. Добре вродять жито і пшениця. У деяких областях можливі повені. Річки виходитимуть із берегів. Нас лякали аномальними холодами. Але -30 градусів навряд чи дочекаємося. Доходитиме до - 20 градусів, але негода лютуватиме недовго. Добре поморозить на Водохреще, 19 січня. У західних областях температура опуститься до – 15 градусів", - каже Давидов.

Регулярні відлиги провокуватимуть появу простуд і грипу.

"Легко поширюватимуться віруси. У кінці січня і на початку лютого в багатьох школах введуть карантин. Українців відносно тепла зима потішить, бо вдасться зекономити на опаленні", - пояснює Віктор.

За словами астролога, можна чекати на ранню весну.

"Морозним виявиться початок березня. Холодно буде на Великодень, який цього року припадає на 8 квітня. Кінець місяця потішить теплом. Травень буде настільки теплим, що зможемо не тільки смажити шашлики, але й засмагати. Фактично у травні відчуємо, що настало літо. Українці на собі переконаються, що зміни клімату трохи змістили пори року. Літо починатиметься у травні, осінь - у серпні. Останній місяць літа буде дощовим і туманним. Повернуться холодні ночі".

Астролог пророкує дощовий червень і спекотний липень.

"У липні нагріємося на рік вперед, - каже Віктор Давидов. – Нарікатимемо на аномальну спеку. Але +35 градусів протримається всього кілька днів. На диво теплою стане осінь. Її перша половина потішить теплом, хоча і дратуватиме сильними вітрами. Перший сніг впаде на початку листопада, але швидко розтане. Грудень буде схожим на цьогорічний. Налякає завірюхами, але морозно не буде".

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина А ви ще скаржитеся на комуналку? Жінка у США отримала рахунок за світло на $284 млрд
Наступна новина Через 60 років знайомства двоє друзів дізналися, що вони – брати
Останні новини
Схожі новини