Засудили таксиста, який обікрав клієнта у Луцьку

Засудили таксиста, який обікрав клієнта у Луцьку
Фото ілюстративне (джерело: 24tv.ua)

У Луцьку судити таксиста служби «Козачок», який обікрав клієнта. 

Про це йдеться у вироку Луцького міськрайонного суду Волинської області від 28 січня, – пише ІА Волинські новини

Під час судового засідання вдалося встановити, що 16 грудня 2017 року обвинувачений, який є таксистом служби таксі «Козачок», під час руху від кафе «Шоу Базилік» на автомобілі «Део Ланос» скористався неуважністю клієнта, який сидів на задньому сидінні, та викрав з внутрішньої кишені його куртки «Xаiomi Redmi 4X», вартістю майже 4 тисячі 800 гривень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину у вчиненні крадіжки чужого майна визнав частково. Зі слів таксиста, він дійсно підвозив потерпілого, а після тго, як той вийшво – знайшов в автомобілі мобільний телефон, який в подальшому здав в ломбард «Скарбниця». 

Читати також: У Луцьку судити таксиста служби «Козачок», який обікрав клієнта. 

Своєю чергою, потерпілий розповів, що дорогою додому з корпоративу він заснув у таксі, прибувши на місце, водій його розбудив, він розрахувався за послуги і пішов додому, де вже виявив відсутність мобільного телефону та золотого ланцюжка із хрестиком. Після цього його дружина телефонувала на довідкову службу «Козачок» щодо втрати телефону і золотих виробів, однак там дали відповідь, що про згубу ніхто із водіїв не повідомляв.

Тож він звернувся із заявою щодо викрадення його речей до поліції. Пізніше він дізнався, що обвинувачений в той день здавав золоті вироби в ломбард, мобільний телефон здав пізніше

Отож, суд визнав таксиста винним та призначив покарання у виді 1 року 6 місяців позбавлення волі, проте на підставі ст.75, 76 КК України звільнив його від призначеного покарання, якщо він протягом 1 року не вчинить нового злочину.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Маленькі волиняни - переможці чемпіонату з карате в Києві. ФОТО
Наступна новина У Луцьку спіймали агітаторку-порушницю. ФОТО. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини