Затримали волинянина, який за гроші переправляв людину через кордон

Затримали волинянина, який за гроші переправляв людину через кордон

Мешканець Ратнівського району, що на Волині, за грошову винагороду організував незаконне переправлення іншої особи через державний кордон поза межами офіційного пункту пропуску з території України до Білорусі.

Викрили порушника в результаті спільно спланованих і проведених прокуратурою області та обласним Управлінням СБУ слідчих дій 10 травня 2018 року. Про це повідомляє у Facebook заступник прокурора області Максим Киричук.

31-річний волинянин координував свої дії зі спільниками, які мали сприяти проведенню переміщуваної особи углиб території Білорусі від безпосередньої лінії кордону.

Наразі його затримали за підозрою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України, уповноваженим прокурором погоджені повідомлення про підозру у вчиненні указаного кримінального правопорушення та клопотання про обрання запобіжного заходу у виді тримання під вартою.

Фото ілюстративне. Джерело – Антикор.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині загорілася вантажівка з деревиною. ФОТО
Наступна новина Хлопчик, який постраждав у страшній пожежі на Волині, і досі у важкому стані
Останні новини
Схожі новини