Заводу «ЮГцемент» філії ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна» - 50 років!

Заводу «ЮГцемент» філії ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна» - 50 років!

В травні цього року, в житті групи компаній Dyckerhoff в Україні відбулась значна подія – виповнилося 50 років «ЮГцемент» філії ПРАТ «Дікергофф Цемент Україна» (колишній Ольшанський цементний завод, смт. Ольшанське Миколаївської області).

Сьогодні це найбільший цементний завод на півдні України з виробництва цементу, справжня віддана команда професіоналів – неймовірне поєднання німецької якості та української майстерності, – повідомили у прес-службі групи компаній.

Свято розпочалось з урочистої церемонії біля адміністрації заводу, потім на гостей чекала цікава та змістовна екскурсія заводом, де вони на власні очі могли побачити весь цикл виробництва цементу. Приємним завершальним акордом стала святкова вечеря на березі Південного Бугу, салютування під казковий музичний супровід симфонічного оркестру «Resonance».

Під час святкування на адресу заводу та компанії лунали численні привітання від керівного складу компанії, філії та працівників, від наших шановних партнерів та представників регіональної влади.

«Компанія «Дікергофф» щиро дякує всім гостям, які були присутні на святі, всім тим хто долучився до привітань та побажань на нашу адресу. Ми дуже пишаємося плідною багаторічною співпрацею зі всіма вами, бажаємо Вам наснаги та добробуту, надійних партнерів та нових яскравих спільних зустрічей», – кажуть в компанії.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волиняни привезли перемоги з чемпіонату Європи з пауерліфтингу
Наступна новина Укрзалізниця вимагає мільйони від Луцька. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні