Жінки-військовослужбовці: як служиться нацгвардійкам у Луцькій вч 1141

Жінки-військовослужбовці: як служиться нацгвардійкам у Луцькій вч 1141

На сьогоднішній день у військовій частині 1141 Національної гвардії України м. Луцька збільшується кількість жінок – військовослужбовців.

Про це повідомили на сторінці в/ч 1141 Національної гвардії України м. Луцька у соцмережі Facebook.

Впровадження законопроекту №6109 про рівності між чоловіками та жінками під час проходження військової служби у Збройних Силах України та інших військових формуваннях ухвалено Верховною Радою вже у першому читанні. 
Кількість жінок – військовослужбовців,які виконують обов’язки повсякденної служби,визначені статтею 267 Статуту внутрішньої служби та статтею 269 зазначеного Статуту.
Командир військової частини 1141 Національної гвардії України підполковник Василь Гуртовський активно допомагає підтримувати нововведення, щодо формування гендерної культури в суспільстві як частину широкої культурної трансформації, що змінює функціонування традиційних суспільств і сприяє розвитку демократичності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Волиньраді заявили, що немає правових підстав для відсторонення керівника притулку в Рожище
Наступна новина У Луцьку зменшується кількість населення
Останні новини
Схожі новини