ЖК «Липинський +» вже зводить фундамент під будівництво і відкрив центр обслуговування

ЖК «Липинський +» вже зводить фундамент під будівництво і відкрив центр обслуговування

У селі Липини на вулиці Марії Заньковецької, 1, де розпочалось будівництво нового житлового будинку «Липинський+», відкрився центр обслуговування асоційованих членів кооперативу.

Інженер з технічного нагляду за будівництвом житлового будинку Олександр Філіпченко відзначив, що нове будівництво і відкриття центру обслуговування дуже приємна подія, адже це показник розвитку економіки нашої країни.

«Це підбадьорює нас, аби ми могли краще жити в цій країні і розбудовувати нашу державу. Виконуючи обов’язки інженера з технічного нагляду на будівництві будинку, можу сказати, що початок робіт йде якісно, все виконується згідно проекту та з дотриманням вимог чинного будівельного законодавства», - запевняє  інженер з технічного нагляду за будівництвом житлового будинку Олександр Філіпченко.

В той же час, директор підприємства «Волинькооппроект» Дмитро Білик, який займався розробкою даного проекту,  відзначив вдале місце розташування ЖК «Липинський+». За його словами, будинок зводять на периферійній території у дуже спокійному та затишному місці, з розвиненою інфраструктурою.

 «Земельна ділянка хоч і невелика, проте тут буде закритий двір з дитячим майданчиком, до якого не будуть потрапляти автомобілі. Проект виконувався у сучасній європейській архітектурі».

Таким чином, у ЖК «Липинський +» заплановано звести 6500 кв.м. житлової та 1000 кв.м. нежитлової площі.  Про планування та площі квартир детальніше розповіла агент з залучення асоційованих членів житлового комплексу Віта Андріанова, яка відзначила, що воно досить цікаве і є дещо нестандартним.

«Житловий будинок ЖК «Липинський +» є двосекційний і складається з 3-х під’їздів. Цокольний і 1-й поверх у нас заплановані під комерційне призначення. З 2-го по 10-й у нас – житлові квартири, щоправда на 9-10 поверхах у нас будуть дворівневі квартири. Заплановано загалом 112 квартир: 1-кімнатні від 40 до 60 м.кв., 2-кімнатні від 50 до 70 м.кв. і 3 кімнатні – від 95 до 99 м.кв. Дворівневі будуть від 90 метрів квадратних до 120».

Проектувальник житлового комплексу «Липинський +» Дмитро Білик відзначає, що вже передбачено можливість перепланування.

«Ми проектували все таким чином, щоб усі квартири мали несучі стіни лише по периметру. Тому є можливість вільного планування і це можна робити вже безпосередньо на стадії будівництва. Це мінімізує подальші витрати клієнта. Весь будинок спроектували таким чином, аби використовувати сучасні матеріали: утеплення, гарні вікна, профіль, двоконтурні котли. Досить вдало продумано систему опалення – у нас все заховано. Комини виведені в зони лоджій та балконів, тому в кухні не буде накручено ніяких труб чи лічильників. У нас передбачено автономне радіаторне опалення і вже на стадії будівництва виконуємо проведення теплої підлоги там, де буде зона плитки», - розповідає деталі проекту директор підприємства «Волинькооппроект» Дмитро Білик.

Разом з тим, за якістю виконання будівництва спостерігає і директор генпідрядної організації ПП «Форест-Україна». Зокрема, керівник підприємства Роман Олійник розповів, що на сьогоднішній день вже розпочато роботи по будівництву першої черги ЖК «Липинський +».

 «На даній ділянці завершено усі підготовчі роботи по зведенню ЖК «Липинський+». Роботи ведуться згідно графіку, згідно проекту. Ведеться технічний нагляд і жорстке спостереження за якістю робіт. Плануємо здати будинок згідно графіку – четвертий квартал 2019 року», - запевняє директор генпідрядної організації «Форест-Україна» Роман Олійник.

В свою чергу, інженер з технічного нагляду за будівництвом житлового будинку Олександр Філіпченко стверджує про якість робіт, які виконує генеральний підрядник, адже компанія відома на будівельному ринку.

«Генпідрядник «Форест-Україна» - досвідчений. Я знаю їх по інших об’єктах. Ми одна команда: замовники ЖК «Липинський +», генеральний підрядник ПП «Форест-Україна» і в цій же команді один із лідерів – інститут проектантів «Волинькооппроект». Працюємо з задоволенням і раді що ми причетні до такого хорошого будівельного проекту», - розповідає Олександр Філіпченко.

«Вже триває залучення клієнтів до вступу в кооператив. Перший пайовий внесок – 12 500 гривень. За індивідуальними консультаціями – запрошуємо до центру обслуговування асоційованих членів, - резюмує агент з нерухомості  Центру обслуговування ЖК «Липинський+»

«Усім бажаючим прийняти участь в кооперативному будівництві надаються установчі документи ОК «Липинський», дозвільні документи та документи, що посвідчують право користування земельною ділянкою. Внесення коштів на фінансування будівництва відбувається після вступу до кооперативу на підставі поданої заяви та після підписання кооперативної угоди», - розповідає юрист ОК «Липинський».


ЖБ «Липинський+» чекає на Вас!

с. Липини, вул. Марії Заньковецької, 1 (неподалік автосалону Skoda)

тел: 095 571 56 56

068 971 56 56

050 714 48 48

plus.липинський.com.ua

e-mail: lipinski_ [email protected]


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині згорів молодий чоловік
Наступна новина На Волині попрощались з військовослужбовцем. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини