Зимовий відпочинок в Карпатах: у скільки обійдеться житло і як заощадити

Зимовий відпочинок в Карпатах: у скільки обійдеться житло і як заощадити

У Карпатах можна дуже добре провести час як разом зі своєю другою половинкою, так і з друзями або в колі сім'ї. Комфортні умови проживання, розвинена туристична інфраструктура, особливий колорит регіону - нудьгувати 100% не доведеться. Щороку люди з'їжджаються сюди, щоб зустріти новорічні та різдвяні свята, а також просто насолодитися зимовим відпусткою.

При бажанні можна знайти адекватні ціни навіть в самий пік сезону. А в деяких готелях можна орендувати повноцінний зал для конференцій koruna.ua/conference/. Врахуйте, що якщо ви віддаєте перевагу Буковелю і приїхали напередодні свята - будьте готові викласти кругленьку суму.

Продумайте свою розважальну програму наперед і не витрачайте нічого зайвого. Туроператори регулярно організовують акції для постійних і нових клієнтів, так що стежте за актуальними пропозиціями. Може статися, хтось відмовиться від поїздки, і ви зможете придбати гарячий тур.

Як організувати програму відпочинку самостійно?

Головне - це не забути взяти до уваги ряд важливих факторів:

  • Якщо ви націлені на реальну економію, тоді придивіться до приватних садиб і пропозицій від місцевих жителів. Повірте, жити в готелях набагато дорожче. Також вас нагодують автентичними гуцульськими делікатесами (поширена додаткова послуга).
  • Заздалегідь забронюйте житло і сплануйте поїздку. Так ви зможете вільніше вибирати місце.
  • Ski-паси (абонементи на підйомник) краще купувати наперед. Влітку на них пропонують дуже хороші знижки.
  • Послуги туроператорів зручні тим, що вони позбавляють вас від необхідності займатися організацією і плануванням. Якщо виходити з того, що час - гроші, то ви також зможете непогано заощадити.

Туроператори організовують все замість вас. Вибирайте готові варіанти, платіть і вирушайте в подорож. Готелям зручно працювати з операторами тому, що ті привозять їм гостей в конкретні числа і групами. Тому вони готові надавати місця з великими знижками.

Карпатські гори - справжня українська перлина. Чисте гірське повітря оздоровлює і омолоджує. Ви відчуєте, як все тіло наповнюється силами і енергією. Неймовірна природа, казкова атмосфера, доброзичливі гуцули - повірте, ви не витратите марно жодної копійки. Іноді важливо залишити свою звичну обстановку і віддатися мріям в такому дивовижному місці, як Карпати.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ляшка висунули у президенти від «Радикальної партії»
Наступна новина «Рекомендований платіж за газ можна не сплачувати», - Савченко
Останні новини
Схожі новини