Знайшлася дев'ятикласниця, яка зникла два дні тому у Луцьку

Знайшлася дев'ятикласниця, яка зникла два дні тому у Луцьку

Дев’ятикласниця з Луцька, яка зникла 20 квітня, знайшлася 22 квітня. З дівчиною все добре. Де перебувала дві доби – поліцейські встановлюють.

Про це повідомили у секторі комунікації поліції Волинської області.

Нагадаємо, 20 квітня дівчина пішла до школи й не повернулася. Свій мобільний телефон вона залишила вдома. Батьки спочатку своїми силами намагалися відшукати доньку, а коли всі старання виявилися марними, звернулися по допомогу до правоохоронців.

До пошуків неповнолітньої задіяли інспекторів ювенальної превенції та особовий склад Луцького районного управління поліції.  

За кілька годин після звернення місцезнаходження дівчини встановили. Допомогла розшукати школярку донька працівниці Луцького районного управління поліції. Поки поліцейська налагоджувала зв’язок із друзями розшукуваної й дізнавалася можливі місця перебування неповнолітньої, та зустріла її на одній із вулиць міста і відразу повідомила про це маму.

«Дівчина жива здорова та неушкоджена, протиправних дій щодо неї вчинено не було. Ювенальні поліцейські нині проводять зі школяркою та її сім’єю профілактичну бесіду», – зазначають у поліції.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Шацькі озера – новою дорогою: роботи тривають цілодобово
Наступна новина У Володимир-Волинській громаді школи ідуть на дистанційне навчання
Останні новини
Схожі новини