Стан постраждалих братів на кризі важкий, але лікарі роблять все, щоб поставити хлопців на ноги

Міський голова Нововолинська Борис Карпус провідав у лікарні рятувальників, які вчора дістали з-під криги двох хлопчиків. Також поспілкувався з медиками про самопочуття постраждалих дітей.

Про це він розповів в телеграм. 

За словами мера, рятувальники одужують і готуються до виписки. Він подякував їм за оперативність і самопожертву, адже ризикуючи життям, вони врятували двох братів. 

Щодо постраждалих дітей, то за словами лікарів, їхній стан все ще важкий, але є оптимістичні прогнози. Лікарі Нововолинської ЦМЛ постійно працюють, щоб поставити хлопців на ноги. 

«Дякую команді реаніматологів, завідувачу та працівникам дитячого відділення і всім медикам, які вчора протягом чотирьох годин безперервно повертали хлопців до життя», – написав Карпус. 

Нагадаємо, надзвичайна подія сталася 3 грудня на кар'єрі, вкритому хисткою кригою, на межі міста Нововолинська й села Низкиничі. Троє хлопчиків віком близько 10-12 років вийшли на лід і провалилися на відстані приблизно 20 метрів від берега. Ризикуючи власним життям, бійці ДСНС визволили з крижаної пастки двох дітей, третього хлопчика дістали з води уже без ознак життя.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На війні поліг ще один Захисник з Волині
Схожі новини