На Волині на кризі загинула дитина, ще двох врятували. ФОТО

На Волині на кризі загинула дитина, ще двох врятували. ФОТО

На озері у місті Нововолинську рятувальники врятували та доправили до берега дітей, які провалились під кригу. 

Як повідомили в пресслужбі рятувальників, на водоймі у кар’єрі під кригу провалились троє дітей. Після повідомлення о 14:02 (уточнено) до служби 101 на місце події негайно виїхали рятувальники міської Державної пожежно-рятувальної частини та група водолазно-рятувальних робіт загону спецпризначення, а також поліція та карета швидкої допомоги. Прибули до місця події о 14:07.

Рятувальники ДПРЧ-5 поповзом по кризі дістались до одного з хлопчиків, подали йому штурмову драбину. Дитина вхопилась за драбину, але крига провалилась і двоє рятувальників також опинились у воді.

Дитина у крижаній воді трималась за драбину і дочекалась на допомогу. Рятувальники усе таки дістались до неї вплав, ламаючи кригу. Обхопивши хлопчика та тримаючись за рятувальний круг, рятувальник тримав дитину, а його колеги витягнули їх обох на берег.

Для порятунку другого хлопчика рятувальники по льоду йшли спочатку поповзом, а коли лід провалювався, то діставались вплав.

До третього хлопчика вдалось дістатись човном, так як лід уже в багатьох місцях уже був поломаний.

На жаль, одна дитина, 2007 року народження, від переохолодження загинула - її доправили до берега вже без ознак життя.

Двох діток віком 10-12 років госпіталізовано до лікарні.

Госпіталізовано також і двох рятувальників, які отримали переохолодження та порізи рук від криги під час рятувальних заходів.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на пилорамі станком задушило 25-річного працівника, – ЗМІ
Наступна новина Прикордонники на Бахмутському напрямку отримали подарунки від юних луцьких каратистів
Останні новини
Схожі новини