Бійці луцького клубу LEGION побували на змаганнях з ММА

Представники Луцького бійцівського клубу LEGION відвідали Закарпаття, де в місті Тячів відбувся професійний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «STEP TO TOP 5».

Про це йдеться в повідомленні, яке було розміщено на сайті клубу.

На спортивній арені відбулося 10 професійних поєдинків між спортсменами із Волині, Рівненщини, Києва, Львова, Тячева, Одеси та Вірменії. LEGION представляли 2 учасники  ̶  Артур Столярук та Сергій Чашук.

У категорії 70 кг Артур Столярук зійшовся у поєдинку з бійцем клубу «ЦИТАДЕЛЬ» Мирославом Душнюком із міста Львів. Бій був напруженим, спортсмени провели 3 раунди і в кінцевому підсумку по балах перемога була на стороні опонента. «Поразку варто сприймати лише як сходинку, яка веде до перемоги, адже вона спонукає ще більше працювати над собою та щодня ставати сильнішим»,  ̶  переконаний Артур.

У категорії 61 кг  Сергію Чашуку протистояв боєць з Одеси. Хоч бій і закінчився поразкою нашого легіонера, але набутий досвід допоможе йому зробити правильні висновки та визначити свої слабкі сторони.

Якби ми не знали гіркоти поразок, то не відчули б радості перемог. Бажаємо нашим бійцям й надалі наполегливо тренуватись та завжди бути на найвищих сходинках п’єдесталу.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Столиця Ємену у вогні. Десятки вбитих і сотні поранених
Наступна новина Історія дня на Першому: кого вітати 5 грудня
Схожі новини