Біля Волинської ОДА відновлять фонтан. Оголосили конкурс на кращий проєкт

Біля Волинської обласної державної адміністрації відновлять фонтан. Вже оголосили конкурс на кращий проєкт реконструкції. Приймають заявки з 6 вересня і впродовж 15 днів.

Про це йдеться на сторінці Луцькводоканалу.

«Запрошуємо до участі всіх охочих проявити свій творчий та професійний рівень, запропонувавши власні ідеї та проєкти. На черзі – прийом конкурсних пропозицій та визначення кращого проєкту реконструкції», – йдеться у дописі.

Нагадаємо, КП «Луцькводоканал» спільно з Луцькою міською радою створили положення про «Фонд капітального ремонту партерного фонтану на Київському майдані в Луцьку».

Фонтан біля Волинської ОДА пропрацював недовго у 90-х роках минулого століття. Однак і досі стан фонтану дозволяє його відновити: чаші для води, так і частково підземний машинний зал збереглися. 

В концепцію реконструкції фонтану обов’язково входитимуть дизайн-проєкт, візуалізація, технічне завдання на проєктування і примірний кошторис. Після визначення переможця проєкту реконструкції буде оголошено тендер, визначено підрядника та період виконання робіт.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Правила їзди на електросамокатах у Луцьку. Думки влади, патрульних і власника сервісу
Наступна новина У центрі Луцька водій таксі зіткнувся з мотоциклістом
Схожі новини