Брата Зайцевої затримали п'яним за кермом у Харкові. ФОТО

Брата учасниці смертельної ДТП у Харкові Олени Зайцевої поліція затримала за кермом у нетверезому стані.

Інцидент трапився в ніч із 3-го на 4 червня у Харкові. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив голова ГО «Авто Євро Сила» Роман Старченко, пише 24 канал.

«Трагедія нічому не вчить людей! Брат Зайцевої затриманий п'яним за кермом. Вся сім'я дуже сумує за загиблими на вул. Сумській! Не встигли охолонути емоції після гучного ДТП з Оленою Зайцевої, як відзначився її брат – Зайцев Василь Васильович. Він був затриманий у нетверезому стані патрульними поліцейськими сьогодні вночі в Харкові», – йдеться у повідомленні.

Старченко додав, що брат Зайцевої відмовився від медичного огляду, а правоохоронці склали на нього протокол за керування автомобілем у нетверезому стані й перевищення швидкості.

Василь Зайцев

«Очевидно, що людей чуже горе не вчить нічому. Мало жертв на вулиці Сумській, мало горя загиблих, якщо ти мажор і в тебе є багато грошей – можна все! Сподіваємось, що справу не вдасться зам'яти», – написав активіст.

Автомобіль Василя Зайцева

Нагадаємо, 18 жовтня 2017 року у Харкові трапилась автомобільна аварія за участю автомобілів Lexus і Volkswagen Touareg. Внаслідок ДТП загинули 6 осіб. Автомобілем Lexus керувала 20-річна Олена Зайцева, яку суд взяв під арешт. А водієм Volkswagen Touareg виявився Геннадій Дронов, якого суд теж узяв під варту. Згодом обидвом було висунуто обвинувачення за цією справою.
 


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Його там примушують це робити», – дружина полоненого волинянина
Наступна новина Лучанка каже, що її побили поліцейські на Рівненщині
Схожі новини