Василь Столяр розповів, звідки «Волиньприродоресурс» бере гроші

Депутат Волинської обласної ради  Василь Столяр повідомив, що, незважаючи на труднощі, підприємство «Волиньприродоресурс» сплатило податки коштом інвесторів у сумі 8 мільйонів гривень.

Про це йдеться в інтерв’ю для програми «Вісник обласної ради».

«Я думаю, це єдине комунальне підприємство, яке оплатило податки на суму більше 8 мільйонів гривень, не приступивши ні до чого, ми тільки проводимо геологію, чистимо канали для торфу. Торф – це сьогодні всім добре. Я заявляв, що губернатор ще відповість за державні підприємства, які стануть у наступному році. Завдяки зусиллям голови облради ми не стоїмо на місці та готуємо родовища, щоб у вересні вже з нових родовищ добувати торф», - розповідає Василь Столяр.

«Ми вже близько 12 мільйонів гривень витратили на те, щоби дослідити залягання міді, аби знати, що в нас є. Нам потрібно працювати над цими родовищами, завдяки яким ми не тільки Волинь, а й інші регіони України зможемо унезалежнити від Росії», – розповідає депутат.

Він повідомив, що податки сплачуться коштом інвесторів.

«Деякі політичні партії кричать, що то з офшорів. Слава Богу, що з офшорів. Хай повертаються кошти у підприємтсво. Мені без різниці звідки будуть «заходити» кошти. У нас мав бути закордонний інвестор з Польщі, але губернатор не підписав договір, аби вони інвестували кошти», - каже Василь Столяр.

Нагадаємо, Василь Столяр розповів, чому досі не запрацювало підприємство «Волиньприродоресурс», та звідки «Волиньприродоресурс» бере гроші.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Співак з Луцька Monatik впав зі сцени просто під час концерту: курйозне відео
Наступна новина Депутати в Темі – Сергій Шкода: «Моє правило – бути активним депутатом протягом усієї каденції»
Схожі новини