Василь Столяр розповів, звідки «Волиньприродоресурс» бере гроші

Василь Столяр розповів, звідки «Волиньприродоресурс» бере гроші

Депутат Волинської обласної ради  Василь Столяр повідомив, що, незважаючи на труднощі, підприємство «Волиньприродоресурс» сплатило податки коштом інвесторів у сумі 8 мільйонів гривень.

Про це йдеться в інтерв’ю для програми «Вісник обласної ради».

«Я думаю, це єдине комунальне підприємство, яке оплатило податки на суму більше 8 мільйонів гривень, не приступивши ні до чого, ми тільки проводимо геологію, чистимо канали для торфу. Торф – це сьогодні всім добре. Я заявляв, що губернатор ще відповість за державні підприємства, які стануть у наступному році. Завдяки зусиллям голови облради ми не стоїмо на місці та готуємо родовища, щоб у вересні вже з нових родовищ добувати торф», - розповідає Василь Столяр.

«Ми вже близько 12 мільйонів гривень витратили на те, щоби дослідити залягання міді, аби знати, що в нас є. Нам потрібно працювати над цими родовищами, завдяки яким ми не тільки Волинь, а й інші регіони України зможемо унезалежнити від Росії», – розповідає депутат.

Він повідомив, що податки сплачуться коштом інвесторів.

«Деякі політичні партії кричать, що то з офшорів. Слава Богу, що з офшорів. Хай повертаються кошти у підприємтсво. Мені без різниці звідки будуть «заходити» кошти. У нас мав бути закордонний інвестор з Польщі, але губернатор не підписав договір, аби вони інвестували кошти», - каже Василь Столяр.

Нагадаємо, Василь Столяр розповів, чому досі не запрацювало підприємство «Волиньприродоресурс», та звідки «Волиньприродоресурс» бере гроші.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Співак з Луцька Monatik впав зі сцени просто під час концерту: курйозне відео
Наступна новина Депутати в Темі – Сергій Шкода: «Моє правило – бути активним депутатом протягом усієї каденції»
Останні новини
Схожі новини