«Фейк від Сиротинської», – Дильов про інформацію, що підприємці програли суд Луцькраді

Підприємці протестують під стінами Луцькради

Голова громадської організації «Бізнес-Волинь» Ігор Дильов називає інформацію про те, що очолювана ним організація програла суд Луцькій міській раді, «фейком від Сиротинської».

Про це він написав у фейсбуці.

Нагадаємо, ввечері 11 лютого у ЗМІ з’явилася інформація про те, що суд відмовив підприємцям луцького Центрального ринку в забезпеченні позову шляхом зупинки дії рішення Луцької міськради щодо знесення контейнерів і паркану.

Про це також розповідала директорка Департаменту муніципальної варти Луцькради Юлія Сиротинська, коли демонтовували контейнер муніципальної варти на Центральному ринку.

«Вдповідально заявляю: це брехня. Відмова суду у вжитті заходів забезпечення позову до подання позовної заяви – це не суд. Судового розгляду справи ще не було», – запевнив Дильов. 

«Дивує навіть не брехня Сиротинської, до неї всі вже звикли, дивує те, що про результати розгляду заяви громадської організації , які мали бути відомі тільки сьогодні вранці, Сиротинська знала вчора звечора», – заявив Ігор Дильов. 

«Але є в цьому і приємна обставина: поспіх, з яким бажане видають за дійсне, застосовуючи всі можливі ресурси, свідчить про законність наших вимог та вимог підприємців до міської ради і робить перемогу в суді ще більше реальною», – додав він.

Нагадаємо, підприємці звернулися до суду у зв’язку з рішенням Луцької міської ради про припинення комунальному підприємству «Луцькі ринки» права постійного користування на земельну ділянку на вулиці Глушець, 1, для обслуговування Центрального ринку.


#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Якщо виникли запитання до газовиків, куди і коли звертатися волинянам
Наступна новина Волинь отримала бюджет на 2020 рік
Схожі новини