Гурт «Фіолет» до свого ювілею презентував новий альбом

Фронтмен гурту Сергій Мартинюк

Український поп-рок гурт «Фіолет», який раніше мав луцьку «прописку» презентував новий альбом «Все чесно», присвячений 10-річчю творчості. До нового альбому увійшли Intro та 5 нових треків, над якими колектив працював упродовж року з 5 різними саундпродюсерами.

«Все чесно» – назва символічна. Всі пісні в міні-альбомі об'єднані темою «часу» і наших намагань надати цьому швидкоплинному життю нових сенсів і значень. Стосується це найрідніших людей, улюбленої справи чи того, яким буде наше майбутнє. «Все чесно» – пісні про наше життя і нас, такими якими ми є – у своїх сильних і слабких сторонах», – розповів фронтмен гурту Сергій Мартинюк.  

Як розповіли у колективі, вльбом «Все чесно» став своєрідним творчим експериментом для «Фіолету». Кожен трек був створений з іншим саундпродюсером, таким чином до роботи над альбомом були залучені Сергій Любинський (THE HARDKISS, Vivienne Mort), Артур Данієлян (Без Обмежень), Костянтин Пуга (O.TORVALD), Остап Панчишин (Антитіла, Арсен Мірзоян) та Мар'ян Криськув (Один в каное).

«На одній з репетицій навесні 2019-го ми вирішили, що альбом до 10-річчя гурту – це ідеальна ситуація, аби спробувати себе з різними саунд-продюсерами – з різними підходами до роботи, звуку та філософії студійного піснетворення. Список саунд-продюсерів намалювався спонтанно – з кимось ми працювали, когось радили, про когось чули і до кожного з них ми приходили з певними напрацюваннями. Над більшістю першопочаткових аранжувань працював наш гітарист Роман Андрухів, для якого це був перший подібний досвід», – ділиться Сергій Мартинюк. 

Нагадаємо, раніше гурт екранізував другий сингл із альбому «Все чесно»  – «Київ-Берлін-Київ». Незабаром музиканти планують потішити шанувальників новими відео до пісень з EP.

Читати також: Лідер «Фіолету» видасть дебютну збірку віршів. Книгу вже можна замовити

Альбом «Все чесно» доступний для прослуховування та завантаження в iTunes, Google Music, Spotify, Youtube Music та інших сервісах за посиланням: https://orcd.co/fiolet-vse4esno

На честь 10-річчя гурту та з нагоди виходу альбому 20 листопада «Фіолет» відправляється у тур містами України, де зіграє нові пісні та всі кращі хіти за свою історію.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Вимагаємо альтернативу». Лучани хочуть, щоб оплачувати проїзд можна було ще й банківськими картками
Наступна новина «Я починала із продажу косметики». Луцька підприємиця розповіла, як відкривала студію краси
Схожі новини